2020’DEN , 5.BOYUT FREKANSINA İNSANLIĞIN GİRİŞİ 2021’E…

Merhaba sevgili İnsanlar…Merhaba  sevgili Tanrı Öz’leri…

Ne çok bekledik Yaradılışımızın özünü anlamayı ,niye ,nasıl ,neden? sorularına cevap bulmayı.

Ne çok kendimizi çevremizi hırpaladık… O küçücük bilinç ışığı huzmelerinde daha ileriye daha da öğrenmeye fark etmeye yöneldik.

O küçük adımlarımız o kadar değerliydi ki hayatımızın belki de varoluşumuzun dönüm noktalarından biriydi. Yüce Yaratıcının o muhteşem sevgisi desteğiyle bilmeye olmaya Varoluşun sırlarını anlamaya hissetmeye davet edildik.

Sevgi heyecan dolu Tanrısal bir çekimle kendimizi varoluşumuzu var olan her şeyi keşfetmeye koyulduk. Her insanın yolu, tekamülü farklıydı, her insan eşsizdi.

Eşsiz ve biriz biz İnsanlar…

Sevgili Dünya anamız bizden önce başladı silkinmeye, dönüşmeye çünkü titreşimleri artıyordu 5.ci boyuta hazırlanıyordu Dünyamız.

İnsanlık da değişime hazır olmalıydı binlerce yıllık karanlık enerji ,acı ,zorluklar değişiyordu. Var Olan Her Şeyin Yaratıcısı tüm sevgisiyle bizi destekledi ve destekliyor.

Var oluşumuzdan bu yana tüm Ruh Ailemiz , Meleklerimiz ,Üstatlar ve Yükselmişler hepsi daha da destek olmak için onları yanımıza destek vermeleri ,için çağırmamızı bekliyorlar.

Biz izin vermezsek talep etmezsek ilerlememize yardımcı olamazlar, çünkü ‘Özgür İrade Yasası’ var.

Fırsat bulduğumuz zamanlar bilincimizi ,frekansımızı yükseltmek için içimize yönelmeli bilinçaltımızdaki bu hayattan ya da Ata kayıtlarımızdan , DNAmız dan gelen engellerimizi ,blokajlarımızı Yaratıcının Işığı Sevgisiyle dönüştürmeliyiz.

Biz bunları yaptıkça daha çok Tanrısal Işığı kendimize çekeceğiz daha çok İnsanlığa yayacağız.

Sonsuz Barış için, Sonsuz İyilik için , Sonsuz Sevgi için Huzur için , sağlık için ,Beraber Var olabilmek için Işığımızın frekansımızın artması gerekiyor.

O yüzden bu yeni yılda BİLİNÇLERİMİZDE YENİ ÜST FREKANSA ADIM ATMAMIZIN YILINI KUTLAYALIM!

Bilincimizin yeni üst frekansa girişi kutlu olsun…

Hepinizi seviyorum eşsiz Tanrı Özleri.

Sevgiyle kalın hep Sevgide kalın.

Neşe Gurup

2020’DEN , 5.BOYUT FREKANSINA İNSANLIĞIN GİRİŞİ 2021’E…” üzerine 4 yorum

  1. Geri bildirim: meritking
  2. Geri bildirim: canlı sex hattı
  3. Geri bildirim: jojobet twitter
  4. Geri bildirim: cocuk porno

Yorumlar kapalı.